slide1 slide2 slide3 slide4

Basily Gipsy Band

Van Zondag 04 maart 2018, 16:00 tot Zondag 04 maart 2018, 18:30
Geplaatst door Hanneke
06-27396397
Categorieën: Zigeunerjazz
Hits: 183

De musici van de Basily familie hebben in de loop der jaren een geheel eigen identiteit ontwikkeld met verschillende zigeunerinvloeden. Naast de gipsy-jazz en de traditionele zigeunermuziek zijn er ook Spaanse zigeunerinvloeden te horen in hun spel. Door de ontwapenende podiumpresentatie en hun uitstraling weten de sinti-zigeuners het publiek keer op keer in vervoering te brengen.

Basily heeft inmiddels een grote reputatie en bekendheid in binnen- en buitenland opgebouwd. In Nederland heeft de Basily Gipsy Band op bijna alle jazz- en theaterpodia gespeeld, waaronder diverse malen op het North Sea Jazz Festival. Ook heeft de groep veel uitnodigingen uit het buitenland gehad, waaronder het Jakk Festival in Indonesië, het grootste Django Reinhardt Festival in Samois (Frankrijk), de wereldberoemde New Yorkse Jazzclub Birdland en vele jazzfestivals in Italië en Scandinavië. Hoogtepunten waren een gezamenlijk optreden met Stephanie Grapelli, de violist van de grote meester Django Reinhardt, en uitnodigingen om te spelen op privéfeesten van niemand minder dan de Rolling Stones en Jeff Beck.

Met recht kan Basily gezien worden als één van de beste en meest originele gipsyformaties binnen de Hotclub de France. Samen met hun muziek vertellen ze verhalen over The real Gipsy Story.
Zie ook www.basily.nl

Toegang € 10,00 | Kinderen tot 12 jaar gratis | 3-gangen keuzemenu € 25,-

Reserveer je kaarten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; vooraf reserveren is gewenst!
Wil je na het concert een hapje mee eten? Dat kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 


Swingsoos
Schoterlandseweg 28, 8412 SZ  Hoornsterzwaag.
Telefoon: (0516) 46 27 00. Mobiel: (06) 27 39 63 97

Email: info@swingsoos.nl
Website: www.swingsoos.nl